COMMUNICATIE & STRATEGIE

Over Marije Jansen

Als zelfstandig marketingprofessional ben ik gespecialiseerd in het bouwen en uitzetten van daadkrachtige en up-to-date publiciteitscampagnes. Online en offline campagnes in alle geuren en kleuren, afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever, maar altijd gebaseerd op een stevige strategische basis. Naast het opzetten en uitvoeren van publiciteitscampagnes buig ik me graag over merkvraagstukken of het ontwikkelen van strategische marketingplannen.

Met de maatschappij is het communicatievak sinds jaren in een snelle transitie verwikkeld. Contentmanagement, online advertising, webkoppelingen, social media, live streaming, online ticketing, mobiele communicatie, CRM en online monitoring zijn inmiddels dagelijkse kost. Dat maakt het communicatievak razend leuk.

De duur van mijn opdrachten verschilt. Ik pak graag zowel lange termijn opdrachten op, zoals Eurosonic Noorderslag of Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018, als kortdurende opdrachten, zoals advieswerk of het ontwikkelen van marketingstrategieën of merkessenties.